Varstvo osebnih podatkov


Družba Abyss d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.tanit.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.tanit.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu imetnik spletnih strani, družba Abyss d.o.o., ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako družba Abyss d.o.o. ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, družba Abyss d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice in pravice industrijske lastnine


© 2009 Abyss d.o.o.

Spletne strani www.tanit.si predstavljajo avtorsko delo, na katerem ima vsa materialna avtorska upravičenja imetnik teh spletnih strani, družba Abyss d.o.o. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati, javno prikazovati, dajati na voljo javnosti, predelovati, kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način uporabljati.

Tanit je registrirana storitvena znamka, zato je prepovedana kakršnakoli uporaba enakih ali podobnih znakov za enake ali podobne ali drugačne storitve.